Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Feb 5, 2016 in Uncategorized | 0 comments

Nyt fashionsite er netop åbnet i DK

Nyt fashionsite er netop åbnet i DK

Nu blev det tid til at et nyt mode website blev åbnet i DK. Navnet på siden får du lige om lidt – for vi skal først se på hvad det lige er der gør dette site mere interessant, hvis man sammenligner med alle de mange andre hjemmesider der findes online.

Hvorfor skulle det her mode site være bedre end de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at det er nødvendigt at se på flere hjemmesider kan man slippe af sted med kun at kigge på http://modejagten.dk – her bliver alt samlet, så du på den måde blot skal se ét sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvorledes fungerer det?

Modejagten har været så snedige at samle alle varer fra de helt store modesites, såsom Zalando, Boozt, Stylepit og mange flere. Det betyder at du kan spare din tid, og kan finde alt som du står og skal bruge ét sted, i stedet for at være nødt til at hoppe rundt på mange websites.

Køber man så gennem Modejagten?

Dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige modesider som står bag den del. Det smarte som ModeJagten.dk står for er, at samle alle de her helt ekstremt mange produkter, så du på samme sted kan se alt det moderne tøj og sko. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver sendt direkte over til varen hos Boozt, Zalando, Stylepit, Zalando, Stylepit, Boozt eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg høre mere om det her fænomenale mode website?

Godt du spørger – for Modejagten er også ekstremt aktive på sociale media så som Google+, Facebook og Pinterest. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeJagten.dk eller ModeJagten.

Hvis man nu gerne vil komme i kontakt med skaberne af siden – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på websitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå til deres kontakt-side. Her kan du sende en email direkte til de som står bag siden.
Opdatering: Det er nu også muligt at finde et tilsvarende modesite i Sverige. Se det her. Nu også i NO som du kan finde her.

Lad os høre alle dine kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *