Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Nov 2, 2015 in Internet | 0 comments

Konge af internettet – Hvem bør krones som kongen?

Konge af internettet – Hvem bør krones som kongen?

Du er bestemt ikke den eneste der har stillet spørgsmålet hvem der er i sin gode ret til at kalde sig selv for konge af internettet. Jeg vil prøve i dette indlæg at komme nærmere et svar på dette spørgsmål – men først skal vi lige have nogle fakta på plads.

Hvem bestemmer hvem der er konge af internettet?

Det gør offentligheden vel i et eller andet omfang – men i denne situation er det Google der bestemmer. Når du søger på Google efter “konge af internettet” – så vil svaret på plads nummer ét være kongen.

Hvem er så konge i dag?

Er det måske dette blogindlæg? Ikke i det nuværende øjeblik – men det kunne godt være på et senere tidspunkt, at Google valgte at kåre dette domæne og det her specifikke blogindlæg som kongen af nettet.

Hvordan øger man chancen for at overtage tronen?

Sådan som den nuværende tronejer har gjort med at lave en ret så indholdsløs hjemmeside, og skabe nogle meget ankertekst-stærke links på fuldstændig indholdsløse websites – bortset fra de links.

Det er ikke helt den samme strategi jeg har tænkt mig at benytte mig af – men eftersom den nuværende konge ikke har været bange for at benytte sig af risikable strategier, har jeg også følt mig nødsaget til at benytte beskidte kneb.

Alle tricks gælder i en konkurrence som denne.

Hvad er det dog for en konkurrence?

Ja, godt spørgsmål. Den er opstået ved en frokostpause på en spændende arbejdsplads, hvor den nuværende konge absolut skulle prale med sin placering på Google. Og når der sidder konkurrencemennesker ved bordet, så lægger man op til noget af udfordring i det her tilfælde.

Kan man være behjælpelig?

Det kan man i den grad. Alle former for deling på sociale medier, links eller lignende vil være yderst værdsat – og jeg vil sende massevis af god karma din vej. Hvem ved, måske vil en fremtidig konge skylde dig en tjeneste?

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *