Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Aug 19, 2017 in Skønhed | 0 comments

Det nyeste skønhedssite har netop ramt i DK

Nu blev det tid til at et nyt beauty website slog dørerne op i det danske land. Navnet på shoppen får du lige om lidt – men vi skal først lige se på hvad det lige er der gør denne hjemmeside ekstra spændende, sammenlignet med alle de mange andre muligheder der eksisterer online.

Hvad er det der gør dette beauty site være speciel end alle de andre?

Det er simpelt nok faktisk: I stedet for at det er nødvendigt at se på alle sites kan man slippe af sted med bare at kigge på MnsBeauty.dk – her samler man nemlig alt, så du kun skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvorledes kan det lade sig gøre?

MnsBeauty har været så snedige at samle alle produkter fra de allerstørste beauty websites, såsom Billigvoks, Made4Men, NiceHair og mange flere. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge 1 sted, så du slipper for at være nødt til at hoppe rundt på mange sites.

Kan man så købe direkte gennem MnsBeauty.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige skønhedssider som står for den del. Det som MnsBeauty i stedet står for er, at samle alle disse helt utroligt mange stykker tøj og beauty, så du på samme side kan se alle skønhedsvarer og beauty. Du skal bare klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte over til produktet hos NiceHair, Made4Men, Billigvoks eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man få mere af vide om det her fænomenale beauty website?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er også ekstremt til stede på social media så som Google+, Facebook og Pinterest. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med skaberne af websitet – hvordan gør man så det?

Vil du fx annoncere på websitet, komme med ris og ros eller lignende, så skal du blot bevæge dig over til deres kontakt-side. Her kan du sende en e-mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *