Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Jan 23, 2018 in Fashion, Internet | 0 comments

Det nyeste fashionsite har ramt i Danmark

Nu blev det tid til at et nyt modesite åbnede i det danske land. Navnet får du lige om lidt – for først lige se på hvad det er der gør dette website ekstra interessant, når man sammenligner med de andre sider der er på nettet.

Hvad gør denne mode side være bedre end de andre?

Det er helt enkelt: Frem for at skulle at kigge på alle sider kan du slippe af sted med blot at kigge på ModeKup.dk – her bliver alt samlet, så du blot skal se 1 sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Men hvordan fungerer det?

ModeKup har været så snu at samle alle varer fra de helt store mode websites, blandt andet Zalando, Stylepit, Boozt etc.. Det gør at du kan spare din tid, og kan finde alt som du står og mangler samme sted, i stedet for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige hjemmesider.

Køber man så gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve fashionsiderne som styrer den del. Det smarte som ModeKup.dk gør er, at sammensætte alle de her helt utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle fashionvarer og mode. Du skal bare klikke på enten knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte over til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man få mere af vide om det her fænomenale fashionsite?

Godt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig også yderst til stede på social media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af siden – hvordan gør man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, give ris og ros eller lignende, så skal du blot gå til deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *