Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Dec 10, 2016 in Fashion | 0 comments

Det nyeste fashion website er netop åbnet i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nyeste modesite slog dørerne op i det danske land. Navnet får du snart – for først lige se på hvad der gør dette website mere spændende, sammenlignet med alle de andre shops der findes online. 

Hvad er det der gør det her mode site være mere speciel sammenlignet med de andre?

Meget simpelt faktisk: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på flere websites kan man slippe af sted med bare at kigge på http://The-Fashion.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde kun skal se et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvorledes fungerer det?

The-Fashion har været så snedige at samle alle varer fra de helt store mode websites, såsom Stylepit, Boozt, Zalando og mange andre. Det betyder at du kan spare din tid, og kan finde alt som du står og skal bruge 1 sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige sider.

Kan man så købe hos The-Fashion.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve fashion siderne som styrer den del. Det smarte som The-Fashion gør er, at få samlet alle de her helt utroligt mange stykker tøj og sko, så du på samme side kan se alle sko og tøj. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og derefter bliver videresendt direkte til produktet hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man høre mere om det her fænomenale fashionsite?

Sjovt du spørger – for The-Fashion er også yderst til stede på social media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på The-Fashion eller The-Fashion.dk.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, give ris og ros eller noget andet, så skal du bare gå over til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en mail direkte til de som står bag siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *