Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on May 29, 2016 in Uncategorized | 0 comments

De mest trendy nyheder inden for herretøj

De mest trendy nyheder inden for herretøj

Der sker meget lige nu inden for herretøj, og nyhederne bruser frem på daglig basis. Det kan derfor være svært at sortere i alle disse nyheder.

Her på siden er det vores fornemmeste opgave at opsummere nogle af nyhederne. Dermed får du meget mere trend for din tid, og kan dermed lettere finde noget af det mest trendy herretøj.

Hvis ovenstående lyder interessant, bør du helt klart læse videre. Der vil komme en del og måske overraskende nyheder i det følgende. 

Nye mærker inden for herretøj

I forbindelse med mærker inden for herretøj, er der mange, og der kommer hele tiden nye. Af danske mærker, går der dog lidt længere imellem før der kommer nyt.

Danske Les Deux lancerede for nyligt et nyt undermærke, som hedder Tracks by Les Deux. Det nye undermærke, kommer til at stå for en række nye kollektioner.

Disse kollektioner, kommer til at omhandle træningstøj, der skal konkurrere med større mærker som Nike, Puma med videre.

Dog bliver fokus efter sigende i højere grad et bedre design, og en bedre kvalitet.

Nye trends inden for herretøj

Inden for herretøj, er der som sagt en lang række trends. Nogle af disse er gamle, og mere interessant, er der også nye og kommende trends.

En meget væsentlig trend, som også er at se i supermarkederne og andre steder, er bæredygtighed. Denne trend er også ved at bevæge sig ind i modeverdenen. Herunder også ind som trend i forbindelse med herretøj.

Der er en lang række forskellige mærker, som har fokus på bæredygtighed. Af danske mærker, er der blandt andet Arrogant Artists, som fokuserer meget på grøn produktion. Endvidere er der Pelechecoco, som fokuserer på bæredygtige materialer såsom læder fra genbrug. Du kan finde førnævnte tøjmærker på hardcasa.dk.

Trenden er stadigvæk relativt ny, og ikke mange er hoppet på vognen endnu. Derfor anses den stadigvæk som værende lidt ude i fremtiden.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *