Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Dec 17, 2017 in Skønhed | 0 comments

Slip af med dine bumser med black masks

Mange danskere har den holdning at de døjer med hudproblemer. Døjer du også med sorte hudorme?
Er det blevet så slemt at det er et problem du har jævnligt? Så er det nok på høje tid at få gjort noget ved det. Nu skal du nemlig høre meget mere om black masks.
Lad os ikke udskyde det længere og gå til det du er her for.

Brug en black mask efter forskrifterne med denne proces

Det er vigtigt at du bruger den helt rigtige proces for at få maksimalt ud af ansigtsmasken.
Følg trinnene under her, så får du fuldt udbytte.

1. Klargøring før

Gør dig selv den tjeneste at varme dit ansigt op med masser af varmt vand. Det er på ingen måde et krav, men det er dog en fordel, da man åbner ansigtsporerne – som vil gøre at black mask får den bedste start.

2. Rens huden i ansigtet

Black masken virker bedst på et helt rent ansigt. Sørg for at bruge en form for anti-bakteriel sæbe – ansigtsvask eller lignende.

3. Påføring af masken

Put masken på i et tyndt og jævnt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da man skal kunne hive ansigtsmasken af igen bagefter.
Du må ikke komme for tæt på områderne tæt på øjnene og læberne. Huden her vil være for følsom, at en ansigtsmaske som denne type her kan risikere at hive det øverste lag hud af, og det bør du gerne helst slippe helt for.

4. Giv masken chance for at arbejde

Giv din maske tid til at få fat. Læs beskrivelsen af produktet inden du starter hvor du kan læse præcis hvor meget tid. Ofte er det omkring 15-25 minutter. Det er forskelligt fra mærke til mærke, men du vil mærke når peel-off masken tørrer ind.

5.hiv peel-off masken af

På det tidspunkt hvor din black mask bliver tør, så skal man tage den af. Husk du ikke må vaske den af, da det nemlig er her i dette trin at du får alle blackheads etc. ud af din hud.

6. Kom af med resterne af masken

Du vil ende med at have rester af masken tilbage på huden, og dem kan du komme af med ved at bruge en renseklud og lunkent vand.

7. Giv huden fugt og tid

Brug kun ansigtsmasken op til to gange pr. uge. De fleste ansigtsmasker som denne tørrer huden meget, så giv din hud tid og en fugtgivende creme til ansigtet bagefter.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *